23 Aralık 2016

  • Paylaş
düşünce dergisi sohbetleri - 5
düşünce dergisi sohbetleri - 5

Prof. Dr. Ahmet Tabakoğlu ile Kültür Ocağı Vakfı, Erol Güngör Kültür Merkezi'nde, 24 Aralık 2016 saat 17.00'da gerçekleştirilecek, “Müslümanın Parayla İmtihanı” başlıklı Sohbetimize davetlimizsiniz.

DÜŞÜNCE SOHBETLERİ 5

"Para"yı enine boyuna masaya yatırıp değerlendirmek için çok farklı kalemlerin yazılarına yer vermeye çalıştığımız ikinci sayımızı merkeze koyarak, ilmi bir tartışma ortamı kurma gayretiyle yola çıkan Düşünce Sohbetleri'nin beşincisini gerçekleştireceğiz. 

"Para: Varlığı Bir Dert, Yokluğu Yara" dosya konulu sayımızda yer alan, "Müslümanlar Ticaretlerini İbadet Hâline Getirmelidirler" başlığıyla Dergimize röportaj veren Prof. Dr. Ahmet Tabakoğlu ile Kültür Ocağı Vakfı, Erol Güngör Kültür Merkezinde, 24 Aralık 2016 saat 17.00'da gerçekleştirilecek, “Müslümanın Parayla İmtihanı” başlıklı Sohbetimize davetlimizsiniz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan yazı ve haberin tüm hakları Düşünce Dergisi'ne aittir. Özel izin alınmadan yazı ve haber hiçbir şekilde kullanılamaz. Ancak yazı ve haberin bir kısmı aktif link verilerek alıntılanabilir.

  • Paylaş

Yazılar için son teslim tarihi: 1 Mart 2022

Yazılar için son teslim tarihi: 31 Ağustos 2021

Yazılar için son teslim tarihi: 1 Eylül 2021

Dergimiz, KOCAV Vakıf Merkezinin yanı sıra kitap satış sitelerinden de temin edilebilmektedir.

tarihin değişmez akıntısı göç

yeni sayımız çıktı içindekiler

düşünce dergisi sohbetleri - 6 quot devlet idare ve insan

“Halk İçinde En Muteber Nesne: Devlet” dosya konulu sayımızda “Doğu Batı Denkleminde Adalet” başlıkla yazısıyla dergimizde yer alan Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Kültür Ocağı Vakfı, Erol Güngör Kültür Merkezinde, 11 Şubat 2017 saat 17.00'da gerçekleştirilecek, “Devlet, İdare ve İnsan” başlıklı Sohbetimize davetlimizsiniz.


En Çok Okunanlar